Lediga tjänster

Vi söker mekaniker!

Vikens Maskin har i nästan 25 år varit en pålitlig partner inom maskintjänster. Vi specialiserar oss på hydraulslangar, o-ringar, filter, smörjmedel, remmar, kullager, pneumatik, tätningar, batterier, belysning med mera. 

Vi är stolta över vår fullt utrustade verkstad som är redo att tackla felsökning, reparation och service för de flesta maskinmärken på marknaden. Dessutom tar vi vår expertis direkt till fältet, var din maskin än befinner sig, för att erbjuda den hjälp som behövs.

Vi är ett litet och familjärt företag som månar om våra anställda. Vi försöker att resa iväg tillsammans någon gång per år, vi har högt till tak och en härlig stämning.

Vi söker nu efter kvalificerade individer att ansluta till vårt team. Meriterande är om du har erfarenhet inom de mekanik och teknik, gärna inom just hydraulik, filter, slangar, felsökning etc. Men viktigast är din vilja att lära och din passion för maskiner.

Om du vill vara en del av vårt härliga gäng och ta del av spännande utmaningar inom maskintjänster, väntar vi på din ansökan.

Maila din ansökan till daniel@vikensmaskin.se